Historia

Dags för en liten lektion i historia. Välkommen tillbaka i skolbänken.

Söderköpings Revisionsbyrås inriktning är tydlig. Vi arbetar med små och medelstora ägarledda företag.

1977 — Verksamheten startas av Lennart Lindroth hemma i bostaden i Söderköping.

1985 — Flyttar verksamheten in i de centralt belägna lokalerna på Hagatorget 1. I samband med det övertas verksamheten av Christer Pettersson (auktoriserad revisor).

1987 — Börjar Eva Andersson som redovisningskonsult. Hon är fortfarande anställd och mycket uppskattad bland både kunder och medarbetare.

1988 — Övertas verksamheten av Nolérs Redovisningsbyrå i Kumla.

2002 — Förvärvas byrån av Thorell Revision AB i Norrköping.

2017 — Vi firar 40-års jubileum och flyttar till nyrenoverade fantastiska lokaler på Skönbergagatan 1 (fortfarande vid Hagatorget). Vi fyller huset, i alla tre plan, med kompetenta medarbetare som erbjuder revision, rådgivning, redovisning och löneadministration för ägarledda företag.

Vi blir närmsta grannar med Swedbank och Fastighetsbyrån vilket innebär att Hagatorget blir den givna samlingspunkten för företag och företagare i Söderköping. Ansvarig för verksamheten i Söderköping är Malin Alpéus (auktoriserad redovisningskonsult).

2018 — Vi utses till Gasellföretag av Dagens Industri! Det innebär att vi är ett av Sveriges snabbast växande företag.

2019 —Vi tillsätter en extern styrelse som kommer stärka vårt strategiska arbete. Vi lanserar en smart kundportal som samlar våra kunders information i molnet. Digitalt, GDPR-kompatibelt och kostnadsfritt för våra kunder att använda.